Verpakken

Packed goods

PackNed zorgt ervoor dat u een snelle en betrouwbare levering aan uw klanten kunt aanbieden, zonder dat u grote aanpassingen aan uw backoffice of website hoeft te doen.
In de meeste gevallen kunnen de bestellingen binnen 24uur bij uw klant worden aangeboden en om dat te kunnen realiseren, verwerken wij uw bestellingen tot minimaal 17.30uur nog dezelfde dag.
Na de verwerking van de aangeleverde of opgehaalde gegevensbestanden, worden de door uw klanten gedane bestellingen door ons team van vaste medewerkers uit de schappen gehaald en op de overeengekomen manier verwerkt.

Indien gewenst zijn uiteraard verschillende value added services (VAS) mogelijk. Denk hierbij aan bijvoorbeeld met verpakkingstape of verzendenveloppen voorzien van uw logo werken om uw pakket voor uw klant extra herkenbaar te maken, flyers, visitekaartjes, give-aways of handgeschreven kaartjes aan (bepaalde) orders toevoegen om uw klanten te bedanken of uw artikelen een luxe uitstraling meegeven door een mooie magneetdoos en zijdepapier te gebruiken. Uiteraard kunnen wij het besteltraject van dit soort artikelen geheel uit handen nemen en voor u verzorgen.
Als laatste stap worden de adressen verwerkt tot duidelijke verzendetiketten voor de meest geschikte verzendpartij, in geval van pakketzendingen zijn deze altijd voorzien van een track&trace code.

Woman packing box

Diensten

Bekijk onze diensten

Opslag

Wij beschikken over meerdere goed beveiligde magazijnen waar wij uw webshopvoorraad opslaan. De opslag van uw voorraad gaat, in het kort, als volgt: u plaatst een inkooporder in ons WMS, uw artikelen worden aangeleverd door uw leveranciers*, de artikelen worden bij binnenkomst door ons gecontroleerd…

Verzenden

Uw pakketten en/of poststukken zijn goed verpakt en staan nu klaar voor verzending. PackNed maakt gebruik van de diensten van grote en bekende pakketdiensten als PostNL, GLS en FedEx om zo een betrouwbare nationale en internationale verzending naar uw klanten aan te kunnen bieden.

Heeft u vragen of wilt u meteen contact?

Zie onze contactmogelijkheden.