Opslag

Interior of modern warehouse

Wij beschikken over meerdere goed beveiligde magazijnen waar wij uw webshopvoorraad opslaan.

De opslag van uw voorraad gaat, in het kort, als volgt: u plaatst een inkooporder in ons WMS, uw artikelen worden aangeleverd door uw leveranciers*, de artikelen worden bij binnenkomst door ons gecontroleerd, na goedkeuring wordt de inkooporder vrijgegeven en de nieuwe voorraad in de juiste stellingen geplaatst. Afhankelijk van de soort en hoeveelheid producten en de gevraagde manier van verwerken, kan dit zowel pallet- als individuele opslag inhouden. Ook is het mogelijk om te aangeleverde items direct te verwerken (dropshipping). Niet iedereen wil immers voorraad houden en op deze manier houdt u de keuze.
* we vragen u zoveel mogelijk onze aanlevervoorwaarden te respecteren.

Voor het voorraadbeheer en de snelst mogelijke verwerking van de zendingen zijn de meeste winkels gekoppeld aan ons eigen voorraadsysteem (WMS). We hebben gekozen om daar het WMS van Picqer voor te gaan gebruiken, zodat de gangbare platforms als Magento, Lightspeed, WooCommerce, Shopify en CCV-shop eenvoudig gekoppeld kunnen worden. Zelfs als u nog geen gebruik maakt van een webshop, zijn er toch mogelijkheden om gebruik dit WMS te maken; iedere klant krijgt via zijn eigen portal toegang tot zijn voorraad.

Carton boxes on conveyor system

Diensten

Bekijk onze diensten

Verpakken

PackNed zorgt ervoor dat u een snelle en betrouwbare levering aan uw klanten kunt aanbieden, zonder dat u grote aanpassingen aan uw backoffice of website hoeft te doen.
In de meeste gevallen kunnen de bestellingen binnen 24uur bij uw klant worden aangeboden en om dat te kunnen…

Verzenden

Uw pakketten en/of poststukken zijn goed verpakt en staan nu klaar voor verzending. PackNed maakt gebruik van de diensten van grote en bekende pakketdiensten als PostNL, GLS en FedEx om zo een betrouwbare nationale en internationale verzending naar uw klanten aan te kunnen bieden.

Heeft u vragen of wilt u meteen contact?

Zie onze contactmogelijkheden.