Verzenden

Uw pakketten en/of poststukken zijn goed verpakt en staan nu klaar voor verzending. PackNed maakt gebruik van de diensten van grote en bekende pakketdiensten als PostNL, GLS en FedEx om zo een betrouwbare nationale en internationale verzending naar uw klanten aan te kunnen bieden. In de meeste gevallen zal uw zending binnen Nederland en België dan ook de volgende werkdag al bij uw klant aangeboden worden, naar Duitsland, Luxemburg, Verenigd Koninkrijk en Noord Frankrijk duurt dat gemiddeld 2-3 dagen en wereldwijd is aflevering binnen een werkweek de gangbare overkomstduur.
Na verwerking van de klantorder krijgen uw klanten een e-mail met daarin de gegevens en track&trace code van hun pakket waarmee zij de status van de order kunnen volgen, kunnen zien binnen welk tijdsvenster zij hun bestelling kunnen verwachten (als dat beschikbaar is bij de pakketdienst en in bestemmingsland) en in sommige gevallen nog wijzigingen kunnen doorvoeren.

Truck Delivery on the Way

Diensten

Bekijk onze diensten

Opslag

Wij beschikken over meerdere goed beveiligde magazijnen waar wij uw webshopvoorraad opslaan. De opslag van uw voorraad gaat, in het kort, als volgt: u plaatst een inkooporder in ons WMS, uw artikelen worden aangeleverd door uw leveranciers*, de artikelen worden bij binnenkomst door ons gecontroleerd…

Verpakken

PackNed zorgt ervoor dat u een snelle en betrouwbare levering aan uw klanten kunt aanbieden, zonder dat u grote aanpassingen aan uw backoffice of website hoeft te doen.
In de meeste gevallen kunnen de bestellingen binnen 24uur bij uw klant worden aangeboden en om dat te kunnen…

Heeft u vragen of wilt u meteen contact?

Zie onze contactmogelijkheden.